Privatpraktiserende psykolog centralt i Espergærde, Helsingør Kommune.

Jeg tilbyder udredning, rådgivning, behandling, selvudvikling og coaching for unge, voksne og par.

Jeg tilbyder også psykologisk sundhedstjek, velværerådgivning, kurser og supervision til private, medarbejdere, ledere og virksomheder.

Jeg arbejder primært efter kognitiv adfærdsterapeutisk struktur og med kognitiv- adfærdterapeutiske metoder og teknikker på specialistniveau– inklusive metoder og teknikker fra  Compassion Focused Therapy (CFT), Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), Schema Therapy (ST) og Somatic Experiencing (SE).

Mine arbejdsområder

Jeg tilbyder terapi ved de fleste psykologiske lidelser og vanskeligheder, herunder; Depression, Angst, OCD, PTSD, Fobier, Stress, Krise, Eksistentielle kriser (f.eks. skilsmisse, egen/pårørendes sygdom, tab af ægtefælle, afskedigelse, fraflytning af børn, overgang til pensionisttilværelse m.fl.), lavt selvværd, kompliceret sorgreaktion og problemvrede.

Om mig

Jeg ejer virksomheden Psykolog Nikolaj Hyll, PsykologiViden.dk, PsykologService.net, SundhedsService.net og er medejer af UngmedOverskud.dk, der er et samarbejde med Psykolog Nina Lyngbak.

Jeg har egen praksis i Espergærde og er godkendt af, men arbejder samtidig uafhængigt af, sundhedssystemet og andre netværk. Det betyder at jeg naturligvis arbejder sammen med sundhedssystemet efter behov og ønsker fra klienten, men også at der ikke automatisk flyder informationer fra klinikkens journaler til sundhedssystemet eller andetsteds.

Jeg er sikkerhedsgodkendt af Politiets Efterretningstjeneste.

Jeg er uddannet på Århus og Købehavns Universitet, autoriseret af psykolognævnet og har gennemført den 2 årige efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi på specialistniveau.

Jeg er 47 år og har før min uddannelse til psykolog en skibsføreruddannelse og praktisk erfaring som officer i handelsflåden i et større dansk containerrederi og på færger.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, SAKT (Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi) og Dansk Selskab for Affektive Lidelser (DSAL).

Praktisk

Du kan ringe på 29829174 eller skrive til mig på hyllconsult@protonmail.com for tidsbestilling – eller bestille tid online ved at trykke dig videre på den blå knap ovenfor/til venstre. Jeg har normalt en tid ledig inden for 1 – 4 uger.

Se mere om mig og mine ydelser på min hjemmeside www.nikolajhyll.dk

Priser, private

  1. konsultation 1500 kr.
  2. og flg. konsultationer 1400 kr.

Betaling

Mobile Pay, kort, kontant eller bankoverførsel.

Jeg ser frem til at arbejde for dig.

Mange hilsner Nikolaj Hyll