Vil du have din profil på Sundheds Service Net?

Hvis du er sundhedsprofessionel og tilbyder ydelser til private er du måske interesseret i at have din profil her på Sundheds Service Net.

Sundheds Service Net er brugernes portal til private sundhedsydelser

Sundheds Service Net er de private sundhedsbrugeres portal. Her skal de kunne finde et bredt udsnit af dygtige og autoriserede sundhedspersoner, der tilbyder deres ydelser til private.

Få givende eksponering og profilering

For de sundhedsprofessionelle tilbyder Sundheds Service Net profilering og synlighed på nettet og på de sociale medier. Ved betaling af et årligt abonnement får den enkelte sundhedsprofessionelle profilering gennem hjemmesiden og Sundheds Service Nets profiler på de sociale medier. Sundheds Service Net annoncerer også i Google søgemaskine gennem Google Adwords. Der trækkes også på de ca. 40.000 årlige besøgende på bloggen Psykologi Viden, som linker til Sundheds Service Net.

Derudover er der muligheder for tilkøb af supplerende ydelser som blogindlæg, beskrivelser og billeder af sundhedspersoner, deres metoder og klinikker samt opslag med links til artikler og ydelser på Facebook og LinkedIn. Der bliver også mulighed for at markedsføre tilbud på portalen og i nyhedsbrevet.

Større synlighed og bedre profilering hjælper private der søger sundhedsydelser til at finde de bedste sundhedspersoner og sundhedspersonerne til at opnå flere henvendelser og dermed større omsætning.

Vi har solid erfaring med markedsføring af sundhedsydelser

Psykolog Nikolaj Hyll, der står bag Sundheds Service Net, har stor erfaring med at markedsføre sundhedsfaglige ydelser på nettet og de sociale medier. Han har i sin tid kørt sin egen selvstændige psykologpraksis igang fra ingen til fuldt klientantal på rekordtid ligesom han senest har hjulpet en anden selvstændig psykolog på samme måde til fuld praksis med bæredygtig løn på kun 3 måneder. Da Nikolaj startede sit selvstændige arbejde for år tilbage startede han også sin blog og profil på Facebook og LinkedIn. Nikolaj har derfor adgang til et større relevant netværk, som han også benytter i arbejdet med at profilere nye projekter som Sundheds Service Net.